Nieuwe URECO-zonnepanelen: krachtiger & lichter

Nieuwe URECO-zonnepanelen: krachtiger & lichter

Glas-glas, tot 450 Wp vermogen en meer dan 3 kilo lichter! URECO heeft alles uit de kast getrokken. Ontdek hier hoe jij je onderscheid van de rest met deze nieuwe generatie zonnepanelen!

Hoger in vermogen, lichter in gewicht

De zonnepanelen hebben hun indrukwekkende 440 – 450 Wp vermogen te danken aan de nieuwe rechthoekige zonnecellen. Deze nieuwe cellen maken het productie- en logistieke proces een stuk efficiënter. Hierdoor krijg jij meer voor minder!

Met afmetingen van 1762 x 1134 mm zijn de panelen iets groter. Tóch zijn ze drie kilo lichter geworden door de dunnere glasdikte van 1.6mm. Dit maken ze perfect hanteerbaar voor één persoon, volledig volgens de arbo-regels.

De elegante 440 Wp Black Glas-glas

Esthetiek en prestaties komen samen in de URECO 440 Wp Black Glas-glas. Dit zonnepaneel is uitgerust met een volledig zwart design. Zelfs de ruimtes tussen de cellen zijn zwart gemaakt. De panelen zijn daarom perfect voor installaties waar uiterlijk net zo belangrijk is als efficiëntie. 

 

De MKB-krachtpatser 450 Wp White Glas-glas

Voor projecten waar maximale output cruciaal is, zijn de URECO 450 Wp White Glas-glas zonnepanelen de perfecte keuze. Met een indrukwekkend vermogen van 450 Wp zijn deze panelen ideaal voor middelgrote tot grote bedrijfsinstallaties. Ze helpen je om het maximale uit het dak van je klant te halen.

 

Onderscheid je met URECO

De Taiwanese cultuur straalt door dit bedrijf. Met URECO kun je rekenen op een betrouwbare partij die altijd continuïteit van leveringen borgt. Ze brengen niet zomaar een nieuw zonnepaneel op de markt. Nee, ze zorgen er eerst voor dat het paneel aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. Het is dan ook niet zo gek dat URECO-installateurs, URECO-installateurs blijven. 

Heb je een account bij 4blue? Goed nieuws! Dan heb je exclusief toegang tot dit fantastische zonnepanelenmerk. Plaats nu je pre-order via de webshop. Of maak een account aan via deze link.

 

Meer weten over hoe URECO jouw bedrijf naar de top helpt? 

Ons ervaren verkoopexperts staan voor klaar! Plan een geheel vrijblijvend gesprek in met één van onze accountmanagers via dit formulier. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.