URECO-zomeractie: bestel en krijg een iPad!

URECO-zomeractie: bestel en krijg een iPad! 

Wanneer je deze zomer URECO 425 Wp Black zonnepanelen bestelt, krijg je niet alleen een geweldig zonnepaneel. Je krijgt ook fantastische cadeau's!

Hoe meer pallets je afneemt, hoe beter je cadeau: 

  • 1 pallet (36 stuks): JBL Charge Bluetooth speaker 
  • 3 pallets (108 stuks): Apple AirPods Pro 2 
  • 5 pallets (180 stuks): Apple iPad 

Hoe het werkt

Bestel per pallet met een leverdatum tussen 22 juli en 30 augustus. Na de actieperiode sturen we jouw cadeau op. Zo simpel is het! Mis deze kans niet en plaats nu je bestelling!
 

Vragen over de actie?

Ons team staat voor je klaar! Neem contact op met je accountmanager of bel ons op 024 204 2090  (geopend: ma t/m vr 08:30 – 12:00 en 13:00 - 17:00).

Haal het maximale uit een dak.

De URECO 425 Wp Black Glas-glas is uitgerust met een volledig zwart design. Zelfs de ruimtes tussen de cellen zijn zwart gemaakt. De panelen zijn daarom perfect voor installaties waar uiterlijk net zo belangrijk is als efficiëntie.

Daarnaast profiteert jouw klant van de volgende voordelen:

  • Glas-glastechnologie
  • Maximaal rendement door N-type cellen
  • 25 jaar productgarantie & vermogensgarantie van 87,4% na 30 jaar
  • Ontwikkeld door een bewezen betrouwbare partij

 

Onderscheid je met URECO

De Taiwanese cultuur straalt door dit bedrijf. Met URECO kun je rekenen op een betrouwbare partij die altijd continuïteit van leveringen borgt. Ze brengen niet zomaar een nieuw zonnepaneel op de markt. Nee, ze zorgen er eerst voor dat het paneel aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. Het is dan ook niet zo gek dat URECO-installateurs, URECO-installateurs blijven. 

Heb je een account bij 4blue? Goed nieuws! Dan heb je exclusief toegang tot dit fantastische zonnepanelenmerk. Plaats nu je pre-order via de webshop. Of maak een account aan via deze link.